Skapat av Anna Winér @anna_winer
Tips på vätska till puddingen
Beroende på vad du väljer för vätska kan du behöva minska/öka mängden lite, beroende på hur fast du vill ha puddingen. Testa dig fram! Förlag på vätska är vegetabilisk mjölk så som mandelmjölk, kokosmjölk, havremjölk mm. Även vatten går bra, eller grädde för en riktigt krämig pudding. Även mixade bär fungerar fint som vätska!
Tips på smaksättning till puddingen
Variera puddingen genom att använda kakao, jordnötssmör, mandelsmör eller till exempel kolasås som smaksättning. 1 msk brukar vara lagom men vill du använda saffran räcker en nypa!


Grundrecept på 1-1-1 pudding
Du behöver
- 1 tsk fiberhusk
- 1 msk smaksättning
- 1-2 dl vätska (beroende på hur fast du vill ha puddingen)
- ev. sötning efter smak
Så gör du
1. Rör ihop ingredienserna med vald smaksättning.
2. Häll upp i en skål och låt stelna i kylen någon timme. Blir den för tjock så vispa upp den med mer vätska.
3. Servera med goda tillbehör.
Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>