After eight – veganska och utan tillsatt socker

After eight som är vegansk, glutenfri och utan tillsatt socker. Mörk choklad med en underbart krämig minifyllning som smälter i munnen.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

After eight som är vegansk, glutenfri och utan tillsatt socker. Mörk choklad med en underbart krämig minifyllning som smälter i munnen.

After eight

1 sats

Detta behöver du

  • 1 dl mandelmjölk
  • 0,75 msk potatismjöl
  • Pepparmintessens
  • 1 msk fibersirap
  • 4 tsk neutral kokosolja
Choklad, sockerfria & vegansk

    Så gör du

    1. Sjud mjölk, potatismjöl och pepparmintessens i en kastrull på medelvärme. Rör hela tiden tills det tjocknat. Tag av från plattan och rör i sirap och kokosolja. Låt svalna och kyl väl.
    2. Pensla formar med smält choklad i ganska tjockt lager. Låt stelna.
    3. Häll den riktigt kalla fyllningen i kakorna. Täck med mer smält choklad (inte för varm) och låt stelna igen.
    4. Lossna kakorna.

      Tips! Jag fyllde några kakor med päronfyllning. Då använde jag päronessens istället för mint och färgade fyllningen ljusgrön.

    Följ receptets skapare Anna på instagram >>

    Prenumerera
    Notis om
    guest

    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Visa alla kommentarer

    Nästa inlägg

    Chokladtryfflar på 2 ingredienser

    0
    Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
    ()
    x