Följ receptets skapare Anna på instagram >>
After eight som är vegansk, glutenfri och utan tillsatt socker. Mörk choklad med en underbart krämig minifyllning som smälter i munnen.
After eight
1 sats
Detta behöver du
- 1 dl mandelmjölk
- 0,75 msk potatismjöl
- Pepparmintessens
- 1 msk fibersirap
- 4 tsk neutral kokosolja
Så gör du
- Sjud mjölk, potatismjöl och pepparmintessens i en kastrull på medelvärme. Rör hela tiden tills det tjocknat. Tag av från plattan och rör i sirap och kokosolja. Låt svalna och kyl väl.
- Pensla formar med smält choklad i ganska tjockt lager. Låt stelna.
- Häll den riktigt kalla fyllningen i kakorna. Täck med mer smält choklad (inte för varm) och låt stelna igen.
- Lossna kakorna.
Tips! Jag fyllde några kakor med päronfyllning. Då använde jag päronessens istället för mint och färgade fyllningen ljusgrön.
