Sök

Veganskt bananbröd utan gluten

Världens krämigast bananbröd, och enklaste! Jag brukar toppa med en läcker chokladkräm gjord på mixad avokado, kakao och banan. Även kokosgrädde blandat med kakao är riktigt gott på!

Veganskt bananbröd utan gluten, av Anna Winér
Skriv ut

Nyttigt bananbröd

Du behöver

  • 2 dl kokta bönor (svarta eller vita)
  • 2 dl mosade bananer
  • 2 msk olja
  • 4 msk kakao
  • 4 tsk bakpulver
  • Ev. valfri sötning efter smak

Så gör du

1 liten limpa

1. Mixa ingredienserna till en slät smet.

2. Grädda i en form mitt i ugnen på 175 grader, 50-60 minuter.

3. Låt svalna innan du stjälper ut brödet.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Veganskt bananbröd utan gluten, av Anna Winér

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook