Chokladpannacotta

Krämig ljus chokladpannacotta som är vegansk, utan tillsatt socker och glutenfri. Du behöver bara 4 ingredienser och 10 minuter sen är det klart!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

4 port

Detta behöver du

  • 1 dl sötning i ströform (t.ex. Use like sugar)
  • 2 krm agar agar
  • 6 dl vegetabilisk grädde
  • 200 g ljusa chokladknappar 

Så gör du

  1. Sjud sötning, agar agar och grädde i en kastrull ca 3-4 minuter. Det ska bara småbubbla.
  2. Ta av kastrullen från värmen och rör ner chokladen till en slät smet.
  3. Häll upp smeten i portionsglass och låt kallna helt i kylen tills de är fasta.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Sommarens sillåda

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x