Enkla biskvier

Enkla biskvier som är glutenfria, veganska och utan tillsatt socker.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

ca 4-8 rutor

Detta behöver du

  • Botten:
  • 1 dl mandelmjöl
  • 0,25 dl fibersirap
  • 0,5 msk nicks use like sugar
  • ca. 0,5 msk vatten
  • 1 nypa salt
  • Fyllning och topping:
  • 75 g växtbaserat margarin (eller smör)
  • 1 dl sukrin mellis (sockerfritt florsocker)
  • Choklad, vegansk & sockerfri

Så gör du

  1. Botten:
  2. Mixa ingredienserna till botten och tryck ut i en form.
  3. Grädda på 175 grader i ca 10 minuter. Låt svalna.
  4. Fyllning och topping:
  5. Vispa matfettet vitt och fluffigt. Tillsätt sötningen och vispa lite till.
  6. Bred fyllningen på den svala bottnen. 
  7. Ställ kakan kallt (ev. i frysen) och häll sedan smält choklad över. Låt stelna något innan du skär upp i bitar.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Cornflakesbars

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x