Glassbars 

Veganska och glutenfria glassbars som även är utan tillsatt socker. De behöver inte ens förvaras i frysen. Jag smaksatte dem med jordgubb, key lime och päron.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

6 bars

Detta behöver du

  • 100 g cashewnötter
  • 0,5 dl vatten (att mixa nötterna med)
  • 2 msk neutral kokosolja, smält
  • Smaksättning/essence
  • Livsmedelsfärg
  • Choklad, vegansk och sockerfri

Så gör du

1. Lägg cashewnötterna i en gryta med kokande vatten, stäng av värmen, sätt på ett lock och låt stå 15 minuter. 

2. Häll av vattnet och mixa slätt med resterande ingredienser utom chokladen, smaka av.

3. Fördela i formar och kyl väl. Frys barsen någon timme innan du ska doppa dem i choklad.

4. Smält choklad och doppa barsen i. Låt stelna igen och förvara i kylen. 

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Hallongrottskladdkakor 

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x