Enkla och glutenfria pepparkakor
Dessa små pepparkakorna är riktigt enkla att baka. Bäst av allt är att degen är lättarbetad och behöver inget mjöl för att kavlas ut.

Skapat av Anna Winér @anna_winer

Pepparkakor utan gluten, vitt socker eller mejeriprodukter
Pepparkakorna himla enkla att baka de är dessutom anpassade så de flesta kan äta dem. Receptet på pepparkakorna är glutenfritt, veganskt (äggfritt, mjölkfritt mm) och innehåller inget vitt socker eller soja.


Skriv ut
Pepparkakor
Du behöver
- 1 dl mandelmjöl
- 1 dl glutenfritt havremjöl
- 6 dadlar, urkärnade och skalade
- ca. 1,5 msk pepparkakskryddor
- 1 msk smält kokosolja
- 1-2 msk vatten
Så gör du
1 plåt
1. Mixa ingredienserna och tillsätt vatten tills den går ihop till en jämn deg.
2. Kavla ut mellan två bakplåtspapper och stansa ut pepparkakor.
3. Grädda mitt i ugnen på 175 grader ca 12 minuter.

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>