Sök

Silkeslen hallonkaka utan gluten eller socker

Helt underbart kladdig och len hallonkaka. Denna kakan verkligen smälter i munnen, krämig och helt silkeslen. Naturligt glutenfri, vegansk och utan tillsatt socker

hallonkaka anna winér
Skriv ut

Hallonkaka

Du behöver

  • 1,5 dl kikärtsmjöl
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 3 dl vegatebilsik mjölk
  • 1 dl fibersirap
  • Nypa vaniljpulver
  • ca. 1,5 dl hallon vända i potatismjöl

Så gör du

2 SMÅ FORMAR
1. Vispa/mixa samman alla ingredienser (utom hallonen) och häll upp i exempelvis två små folieformar för ostkaka. Strö över hallonen.
2. Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 50-60 minuter. Låt svalna helt innan du försiktigt lossnar dem.
3. Servera med vaniljsås och färska bär.

Tips! Önskar du en mindre kladdig kaka så tillsätt 1-2 krm fiberhusk i smeten.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

hallonkaka anna winér

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook