Sök

Hemlig godisgömma

Vill du ha ditt julgodis ifred? Då är det här ett fix för dig. Den här "tråkiga boken" är egentligen inte alls en bok utan tidernas hemligaste gömställe. För vem är intresserad av att titta närmare på en bok om blomkål?

I smart samarbete med Panduro

Godisgömma julgodis

Jag jobbar hårt på att hitta smarta gömställen för att få ha mitt godis ifred. Hittills har jag gömt godispåsen i tvättkorgen, bland grönsakerna i kylskåpet och i städskåpet. Alla ställen har funkat jättebra, men jag har saknat att ha godiset nära till hands i tv-soffan.

Godisgömma julgodis

Fram till förra veckan när jag hittade den här smarta asken som ser ut som en bok. Jag funderade på vilket som är världens tråkigaste ämne och kom fram till att blomkål ligger bra till. Så jag gjorde helt enkelt ett bokomslag med blomkål. 

Det enda du behöver är således den här stora asken som ser ut som en tjock bok, ett riktigt tråkigt bokomslag (finns att skriva ut längst ner i artikeln) och ett lim (jag använde den här smidiga limpistolen). 

godisgömma limpistol
Hemlig godisgömma

Baksida behövs inte eftersom framsidan ligger uppåt på bordet, men håll med om att den här är rolig?

Godisgömma julgodis

När du har fyllt din hemliga ask är det bara att ställa fram den på bordet. För bästa effekt, lägg den på andra stora coffee table-böcker. Sen gäller det bara att vara lite smidig och hålla koll så att ingen ser dig när du äter. 

Hemlig godisgömma lördagsgodis

Bra förvaring för småsaker
Panduro har det mesta inom förvaring. Oavsett om du vill göra en hemlig godisgömma, en rolig första hjälpen-låda till mamma (se bild nedan) eller är ute efter smarta lådor och askar till pärlor, pyssel och andra småsaker finns där något för dig.

förvaring gömställe

--------------------------------------

Tipsa gärna dina vänner om den här smarta godisgömman. Använd facebookknappen nedanför inlägget för att dela.

För att följa Fixasjalv på Facebook: klicka här

För att följa Fixasjalv på Instagram: klicka här

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook