Skapat av Anna Winér @anna_winer

Marshmallowsglass på 2 ingredienser
Visste du att marshmallows inte blir hårda i frysen utan bara kalla? Det är just den egenskapen som gör glassen magisk! Utan glassmaskin får du här en riktigt krämig glass som inte blir för hård i frysen men som inte heller smälter bort i värmen.

Variera din marshmallowsglass
Testa även att frysa in marshmallowsglassen som glasspinnar. Riktigt festligt!

Välj marshmallows efter kosthållning och allergi
Läsa på förpackningen till marshmallowsen så du vet om de är veganska, glutenfria och/eller sockerfria. Det finns många olika sorter av marshmallows och skumgodis så du hittar en som passar för just dig.

Marshmallowsglass
Du behöver
- 3 dl vegetabilisk grädde
- 100 g marshmallows eller skumgodis
Så gör du
1. Värm upp grädden i en kastrull på spisen och låt marshmallowsen smälta ner. Rör till en slät kräm.
2. Häll upp smeten i en form. Frys smeten några timmar och skopa upp som glass vid servering.