Skapat av Anna Winér @anna_winer

Marshmallowspannacotta på 2 ingredienser
Marshmallowsen ger pannacotta underbar smak och konsistens då de fått smälta ner i grädden och sedan stelna i kylen. Receptet kan verka för enkelt, men jag lovar dig: både barn som vuxna vill ha mer!

Välj marshmallows efter kosthållning och allergi
Tänk på att läsa på förpackningen till marshmallowsen så du vet om de är veganska, glutenfria och sockerfria. Det finns mängder av olika sorter så du kan enkelt hitta en som passar för just den kosthållning eller allergi du vill baka efter.

Marshmallowspannacotta
Du behöver
- 3 dl vegetabilisk grädde
- 100 g marshmallows
Så gör du
1. Värm upp grädden i en kastrull på spisen och låt marshmallowsen smälta ner. Rör till en slät kräm.
2. Häll upp smeten i skålar. Låt stelna i kylen några timmar och dekorera med fler marshmallows