Sök

Veganska minicheesecake utan gluten

Krämiga minicheesecakes med hallon som är underbart enkla och goda! Perfekta till både fika och som mellanmål. Glutenfria, veganska och utan socker.

mini_cheesecakes_anna_winér
Skriv ut

Minicheesecakes

Du behöver

  • Botten:
  • 1,5 msk mandelsmör (eller valfritt frö/nötsmör)
  • 1 dl glutenfria havregryn
  • 1 msk fibersirap (sockerfri)
  • 0,5-1 msk vatten
  • Fyllning:
  • 150 g silkestofu
  • 1,5 dl mosade bär, hallon
  • 1 krm fiberhusk

Så gör du

5 ST
1. Mixa alla ingredienser till bottnen och tryck ut i fem formar. Grädda i ca. 10 minuter på 200 grader.
2. Mixa ihop fyllningen och häll i formarna och grädda ytterligare ca 30 minuter.
3. Låt svalna helt innan du lossnar dem.

Följ receptets skapare Anna på instagram >> 

mini_cheesecakes_anna_winér

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook