Veganska minicheesecake utan gluten

Krämiga minicheesecakes med hallon som är underbart enkla och goda! Perfekta till både fika och som mellanmål. Glutenfria, veganska och utan socker.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

mini-cheesecakes-anna-winer-03-jpg.jpg

Minicheesecakes

Du behöver

  • Botten:
  • 1,5 msk mandelsmör (eller valfritt frö/nötsmör)
  • 1 dl glutenfria havregryn
  • 1 msk fibersirap (sockerfri)
  • 0,5-1 msk vatten
  • Fyllning:
  • 150 g silkestofu
  • 1,5 dl mosade bär, hallon
  • 1 krm fiberhusk

Så gör du

5 ST
1. Mixa alla ingredienser till bottnen och tryck ut i fem formar. Grädda i ca. 10 minuter på 200 grader.
2. Mixa ihop fyllningen och häll i formarna och grädda ytterligare ca 30 minuter.
3. Låt svalna helt innan du lossnar dem.

Följ receptets skapare Anna på instagram >> 

mini-cheesecakes-anna-winer-04-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Kokosgrottor med lemon curd

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x