Mjuka chokladcookies

Mjuka och mumsiga cookies med en stor chokladbit i mitten. Receptet är veganskt, glutenfritt och utan tillsatt socker.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

10 små

Detta behöver du

  • 1 dl äppelmos, utan tillsatt socker
  • 5 msk mandelsmör
  • 1 tsk bakpulver
  • ca. 4 krm psylliumfröskal
  • 2-3 tsk kakao
  • Chokladfigurer

Så gör du

  1. Mixa ingredienserna slätt. Låt vila ca 5-10 minuter. Tillsätt mer psylliumfröskal om den fortfarande är lös.
  2. Klicka upp smeten på en plåt med bakplåtspapper och grädda mitt i ugnen på 175 grader ca 10-15 minuter.
  3. Ta ut kakorna och tryck ner en chokladfigur i mitten. Låt kallna något.

    Tips! Gjut egna chokladfigurer i silikonformar eller köp och använd färdiga.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Spröda chokladsnittar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x