Munkpersikor med mandeltosca utan tillsatt socker

Munkpersikor med tosca. Vegansk, glutenfria och utan tillsatt socker. Riktigt festlig och gott med lite (eller väldigt mycket) vaniljsås till.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

4 stycken

Detta behöver du

  • 4 persikor, gärna de platta
  • 30 g veganskt smör/margarin
  • 0,5 dl vegansk mjölk
  • 2 msk fibersirap
  • 1,5 dl mandelspån
1 nypa salt

    Så gör du

    1. Sjud smör, mjölk och sirap till toscan i en kastrull ca 10 minuter tills det tjocknat, rör om då och då. Blanda sedan ner mandeln.
    2. Skala och skär bort kärnhuset på persikorna.
    3. Bred toscan över persikorna och grädda i ugnen på 150 grader i ca 15 minuter. Får toscan färg inna persikorna är mjuka så sätt över en plåt.

    Följ receptets skapare Anna på instagram >>

    Prenumerera
    Notis om
    guest

    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Visa alla kommentarer

    Nästa inlägg

    Glutenfria blåbärsgrottor utan tillsatt socker

    0
    Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
    ()
    x