Pepparkaksbollar med krämig kristyrgömma

No bake pepparkaksbollar fyllda med len kristyrfyllning. Riktigt krämigt och underbart för alla som gillar pepparkaksdeg! Glutenfria, vegansk och utan tillsatt socker.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

pepparkaksbollar-anna-winer-03-jpg.jpg

Pepparkaksbollar

Du behöver

  • Deg:
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl glutenfritt havremjöl
  • 2 msk fibersirap
  • 1 msk smält kokosolja
  • 0,75 msk pepparkakskrydda
  • Kristyrfyllning:
  • 2 tsk fibersirap
  • 2 msk mjuk neutral kokosolja
  • Topping:
  • Hackade nötter
  • Kanel/pepparkakaskrydda

Så gör du

8 ST
Deg:
1. Mixa samman alla ingredienser till pepparkaksdegen. Ställ kallt så den stelnar något.

Kristyrfyllning:
2. Rör ihop kristyren, forma bollar och frys.

3. Dela pepparkaksdegen i ca 8 delar, platta ut varje degbit, lägg en frusen kristyrboll i mitten och rulla ihop till en boll. Rulla bollarna i hackade nöteter blandat med kryddor eller smulade pepparkakor. Ställ i kylen. Ta fram ca 15 minuter innan servering så fyllningen är krämig.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

pepparkaksbollar-anna-winer-04-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

No bake lussebollar med kolagömma

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x