Skapat av Anna Winér @anna_winer

Pepparkakdeg utan gluten, vitt socker eller mejeriprodukter
Pepparkaksdegen är glutenfri, vegansk (äggfri, mjölkfri mm) och innehåller inget vitt socker eller soja. Det gör att de flesta kan njuta av den, och den fungerar även fint att baka pepparkakor av!

Pepparkaksbollar
Du behöver
- 1 dl mandelmjöl
- 1 dl glutenfritt havremjöl
- 6 dadlar, urkärnade och skalade
- ca. 1,5 msk pepparkakskryddor
- 1 msk smält kokosolja
- 1-2 msk vatten
Så gör du
20 stycken
1. Mixa ingredienserna och tillsätt vatten tills den går ihop till en jämn deg.
2. Rulla till bollar. Rulla eventuellt i krossade pelarkakor eller nötter.

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>