Skapat av Anna Winér @anna_winer

Pepparkakor med extra allt
Gillar du pepparkaksdeg måste du testa dessa pepparkakswhoopisen! De blir en perfekt kombo av krispig pepparkaka med en rejäl klick pepparkaksdeg mellan.

Pepparkakswhoopies utan gluten, vitt socker eller mejeriprodukter
Whoopisen av pepparkaksdeg är glutenfria, veganska (äggfria, mjölkfria mm) och innehåller inget vitt socker eller soja.

Pepparkakswhoopies
Du behöver
- 1 dl mandelmjöl
- 1 dl glutenfritt havremjöl
- 6 dalar, skalade och urkärnade
- ca. 1,5 msk papparkakskrydda
- 1 msk smält kokosolja
- 1-2 msk vatten
Så gör du
10 stycken
1. Mixa alla ingredienser till en jämn deg.
2. Dela degen på hälften och rulla 10 bollar av den ena halvan.
3. Kavla ut den andra halvan av degen mellan två bakplåtspapper och stansa ut 20 pepparkakor. Grädda mitt i ugnen på 175 grader ca 12 minuter.
4. Låt pepparkakorna svalna och lägg ihop dem två och två med en ogräddad pepparkaksboll mellan.
Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>