Whoopis av pepparkaksdeg

Grädda hälften av pepparkaksdegen till kakor, lägg en stor klick pepparkaksdeg mellan två kakor och njut! Det här är whooopisen för de som älskar pepparkaksdeg!

Skapat av Anna Winér @anna_winer

enkla-och-snabba-whoopies-av-pepparkaksdeg-av-anna-winer-03-jpg.jpg

Pepparkakor med extra allt

Gillar du pepparkaksdeg måste du testa dessa pepparkakswhoopisen! De blir en perfekt kombo av krispig pepparkaka med en rejäl klick pepparkaksdeg mellan.

enkla-och-snabba-whoopies-av-pepparkaksdeg-av-anna-winer-04-jpg.jpg

Pepparkakswhoopies utan gluten, vitt socker eller mejeriprodukter

Whoopisen av pepparkaksdeg är glutenfria, veganska (äggfria, mjölkfria mm) och innehåller inget vitt socker eller soja.

enkla-och-snabba-whoopies-av-pepparkaksdeg-av-anna-winer-05-jpg.jpg

Pepparkakswhoopies

Du behöver

  • 1 dl mandelmjöl
  • 1 dl glutenfritt havremjöl
  • 6 dalar, skalade och urkärnade
  • ca. 1,5 msk papparkakskrydda
  • 1 msk smält kokosolja
  • 1-2 msk vatten

Så gör du

10 stycken

1. Mixa alla ingredienser till en jämn deg.

2. Dela degen på hälften och rulla 10 bollar av den ena halvan.

3. Kavla ut den andra halvan av degen mellan två bakplåtspapper och stansa ut 20 pepparkakor. Grädda mitt i ugnen på 175 grader ca 12 minuter.

4. Låt pepparkakorna svalna och lägg ihop dem två och två med en ogräddad pepparkaksboll mellan.

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Enkla och glutenfria pepparkakor

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x