Sök

Krämiga bollar på smoothie

3 ingredienser sen har du krämigaste fruktbollarna som finns. Testa med apelsinjuice eller mixade och silade hallon i smeten! Perfekt till både fika och mellis, Receptet är både veganskt, glutenfritt och sockerfritt.

smoothiebollar av anna winér
Skriv ut

Smoothiebollar

Du behöver

  • 2 dl juice/mixade bär
  • 1,5 dl glutenfria havregryn
  • 4 msk neutral kokosolja

Så gör du

1. Mixa juice/mixade bär och havre i några minuter. Sila vätskan.
2. Sjud vätskan under omrörning tills den blivit riktigt tjock. Låt svalna något och rör sedan ner kokosolja. Ställ kallt.
3. Rulla bollar av den fasta smeten i valfria tillbehör.
4. Förvara bollarna i kylen.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

smoothiebollar av anna winér

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook