Följ receptets skapare Anna på instagram >>
Snickersglass
Du behöver
- Cashewglass:
- 2,5 dl cashewnötter, blötlagda
- 1 dl kokosgrädde
- 4 msk kokosolja, smält
- 3 msk flytande sötning
- Kola:
- 0,5 dl kokosgrädde
- 2,5 msk jordnötssmör
- 4 tsk flytande sötning
- salt efter smak
- Chokladganache:
- 50 g choklad, vegansk och sockerfri
- 0,25 dl kokosgrädde
Så gör du
4-8 GLASSAR
Cashewglass:
1. Mixa ingredienserna slätt. Häll i en spritspåse.
Kola:
2. Koka upp ingredienserna och låt koka ca 0,5-1 minut, rör hela tiden och tag sedan av från värmen. Häll i en spritspåse.
Chokladganache:
3. Smält samman chokladen och kokosgrädden och häll i en spritspåse.
Montering:
4. Fyll smorda glassformar till ca. hälften med cashewglass.
5. Spritsa i kola och chokladganache och dra oregelbundna mönster med skaftet på en sked.
6. Ställ kallt för ett stelna eller i frysen så går det riktigt snabbt! Ta loss dem från formarna och strö nötter över. Servera direkt från kylen eller tinade.

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>