Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Du behöver
- Pudding:
- 2 dl kokosgrädde
- 1 tsk fiberhusk
- 2 msk kokosmjöl
- 2 msk flytande sötning
- 1,5-2 msk kokosolja
- 2 msk jordnötssmör
- Kola:
- 0,5 dl kokosgrädde
- 2,5 msk jordnötssmör
- 4 tsk flytande sötning
- salt efter smak
Så gör du
2-4 ST
Pudding:
1. Sjud kokosgrädde och fiberhusk till en seg kräm på medelvärme. Tag av från plattan och mixa i resterande ingredienser.
2. Häll smeten i smorda formar eller portionsglas och ställ kallt, helst över natten.
Kola:
3. Koka upp ingredienserna och låt koka ca 0,5-1 minut, rör hela tiden och tag sedan av från värmen. Låt svalna.
Tips! Variera mängden kokosolja beroende på hur fast du vill ha puddingen. Chokladganache gör du enkelt genom att smälta samman choklad med lite kokosgrädde till en lagom fast/rinnig chokladsås.

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>