Spröda chokladsnittar

Spröda chokladsnittar med seg mitt, en klassisk kaka men nu både vegansk, glutenfri och utan tillsatt socker.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

10 små snittar

Detta behöver du

  • 25 g veganskt smör
  • 1 msk fibersirap
  • 1 dl mandelmjöl
  • 1,5 msk kakao
  • 0,75 msk Nicks use like sugar
  • 0,3 tsk bakpulver
  • 1 krm vaniljpulver
  • Mandelbitar (att toppa med)

Så gör du

  1. Koka upp smör och sirap. Ta bort från värmen och blanda ner övriga ingredienser.
  2. Forma en avlång rulla av degen på en plåt med bakplåtspapper. Platta ut till ca 1 cm hög. Strö mandel över.
  3. Grädda mitt i ugnen på 175 grader i ca 12-14 minuter.
  4. Skär längden i snittar och låt därefter kallna helt.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Chokladmousse på 3 ingredienser

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x