4 hacks med tejp

Visst har du testat dekortejp? Om inte är det hög tid nu! Förutom att den är snygg så kan den användas till det mesta i dekor-och inredningssyfte. Idag ger jag 4 smarta hacks du kan göra med tejpen.

4 tejphacks 

Jag brukar ofta skoja om att silvertejp är mammans bästa vän, men jag måste revidera mitt påstående. Dekortejp har seglat om silvertejpen. Dels är den SNYGG och passar till att dekorera det mesta (finns i flera olika färger och varianter), dels kan du lätt kan lossa tejpen från underlaget, vilket gör att du inte förstör materialet du tejpar på.

1. Full koll på pennkorkarna

Är lådan full av uttorkade tuschpennor på grund av borttappade pennkorkar? Nu  är det slut med det! Fäst ihop locken till tuschpennorna med några varv dekortejp så är locken alltid är samlade och på sin plats. Både partiskt och smart för att minska svinnet av intorkade pennor.

2. Märk upp sladdar och laddare

”Vems sladd och laddare är det här?” Jag använder tejpen för att märka upp sladdar, laddare och mobiler så att alla enkelt vet vems som är vems. Det funkar även på nycklar, hörlurar och annat som lätt blandas ihop.

3. Tre i rad på golvet

Med dekortejp gör du enkelt ett stort Tre I Rad på golvet! Barnen tycker det är extra roligt då de kan använda sina leksaker som spelpjäser. Tejpen fäster lätt på golvet, är lika enkel att ta bort utan att lämna några märken. Tejpen funkar även till bilbanor, hopphagar och hinderbanor.

4. Smarta sladdhållare

Limma ihop två stora klädnypor och dekorera dem med tejp: vips så har du ett perfekt tillbehör som håller dina sladdar, hörlurar med mera i snygg ordning utan trassel.

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Nyttiga melonmuffins

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x