Om Vivi

Hej,

Mitt namn är Vivi och det är jag som driver Fixa Själv. Sedan jag startade Fixa Själv i april 2016 har det hänt väldigt mycket och sidan är nu Sverige störtsta hemmafixblogg med fokus på bakning, DIY och pyssel.

Jag arbetar främst med video som format och mina filmer har stor räckvidd på både instagram och facebook. Jag driver även kontot @Mammasanningar som finns på både Instagram och facebook med stort antal följare.

Att baka och fixa i hemmet är min passion och i och med Fixa Själv får jag kombinera fixet med min yrkesmässiga erfarenhet inom TV-branschen, PR, marknadsföring och content marketing/native advertising.

Min familj består av mina två goa och galet kreativa barn, Elmer och Knut. Jag är också sambo med min Anders och har två bonuskillar: Wilmer och Emil.

Fixasjalv är kulmen på allt jag älskar och lever för. Det inkluderar att pyssla med mina barn, experimentera fram nya kladdkakor, göra slime av coca cola och att få människor att le. Att inte bara testa en idé själv hemma med barnen utan också ha möjlighet att förmedla den och inspirera andra.

Min förhoppning med Fixasjalv är att genom enkla fixa själv-videos & annan DIY-inspiration ta fram pysslaren, bagaren, snickaren och uppfinnaren i dig. Att du ska kunna upptäcka saker du älskar- och sedan Fixa dem själv! Min ambition är också att göra fixasjalv till ett skaparforum där du själv kan dela med dig av dina alster och tankar. Där vi byter erfarenhet och peppar varandra helt enkelt.

Jag hoppas att vi kommer att hänga mycket framöver!

/Vivi

Mina Fixa själv-favoriter i skrivande stund

Twixkladdkaka
Jag har väldigt svårt att välja vilken som är min absoluta favoritkladdkaka, men Twixkladdkakan ligger definitivt i toppen.

KanelbullekladdkakaDet gör även kanelbullekladdkakan. Som en stor, kladdig, saftig kanelbulle. Skapad för dig som älskar mitten av kanelbullen.

Pärlade fidget spinners
Perfekt för familjer som älskar att pärla och inte kan få nog av fidget spinners

Fruktremmar och nyttiga klubbor
0% tillsatt socker, supergoda och hela familjens favoriter. 

Kort om Elmer
Klurig uppfinnare och enligt egen utsago framtida Nobel-pristagare med ”Det självfyllande kylskåpet” som bidrag. Hänger helst med huvudet i elektroniklådan i soprummet och älskar skrot, Minecraft och scouterna.

Elmers Fixa själv-favoriter i skrivande stund
Cola slime
”Läskigt, äckligt och gott. På samma gång”.

Sandslottskaka
”Min födelsedagstårta. Alla tyckte att den var jättefin och god. Det var också roligt att äta med en spade”

Hallon- och lakritspannacotta
”Hallon/lakrits-skalle är min favoritgodis. Det var som att äta godis fast det inte var lördag”

Kort om Knut
Engagerad kakbagare och smakprovare med förkärlek för socker i allmänhet och hallon- och lakritsskallar i synnerhet. Sprallig, spontan och extremt generös.

Knuts Fixa själv-favoriter i skrivande stund

Stekta fluffiga ägg
”De såg roliga ut och smakade både hårt och mjukt samtidigt”

Skakad glass
”Det var kul att kasta glassen till varandra. Jag trodde inte att det skulle bli riktig glass, men det blev det”

Grillkaka
”Elden blev verkligen jättefin. Vi grillade små marshmallows över värmeljuset. De smälte som när man grillar över en eld utomhus”