Snabbaste, enklaste och krispigaste våfflorna
Lyxiga våfflor på nolltid
De här våfflorna är verkligen en lyxig version av de vanliga våfflorna, men så mycket enklare, något som förvånar de som smakat. Att något som är så enkelt också kan vara så gott. Krispiga på utsidan och fyllda med krämig smält ost på insidan.
Den här varianten är gjord på mozzarellasticks från frysdisken, men självklart fungerar det även fint att göra på hemgjorda mozzarellasticks. Men med dem från frysen så går det lika snabbt som det är enkelt.
Serveringstips:
Älskar du som jag kombinationen sött och salt? I så fall ska du testa att toppa dina mozarellavåfflor med hjortronsylt och lite flingsalt. Det skakar som en krispig variant av klassikern friterad camembert med hjortronsylt. Supergott!
Våfflor på mozzarellasticks
Du behöver:
- 1 påse frysta mozzarellasticks, (alternativt hemgjorda)
Så gör du:
1. Tina mozzarellasticks.
2. Värm våffeljärnet och pensla ev. med smör eller olja.
3. Lägg 4 mozzarellasticks bredvid varandra och stäng järnet.
4. Grädda ca 2-4 minuter.
Mer inspiration direkt i din inkorg?
Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!
Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>