Italiensk pastasallad

Den här härliga salladen är enkel att variera efter olika allergier och kosthållningar. I grunden är den både vegansk och glutenfri.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

4 port

Detta behöver du

  • 300 g linspasta eller vanlig
  • 8-10 soltorkade tomater 
  • 1,5 låda körsbärstomater 
  • 1 blomkålshuvud  
  • 1 grön paprika 
  • 1 röd paprika 
  • 1 förp rucculasallad
  • 1 rödlök (tunt skivad) 
  • 1 kruka färsk basilika, eller fryst 
  • 1 förp veganska bitar eller 1 grillad kyckling 
  • 100 g vegosalami eller vanlig
  • Olja
  • 2-4 klyftor vitlök
  • Cashewnötter
  • Bjäst eller riven parmesan

Så gör du

  1. Hacka grönsakerna och blanda ihop salladen.
  2. Blanda olja med pressad vitlök och häll över salladen, låt dra. 
  3. Toppa med cashewnötter och bjäst, eller parmesanost.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Chokladpannacotta

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x