Banankaka med kanel

Bästa banankakan på bara 4 ingredienser. Som alla Annas recept är den vegansk, naturligt glutenfri och utan tillsatt socker

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

9-12 rutor

Detta behöver du

  • 2 dl mosad banan (ej övermogen)
  • 1,5 dl nötsmör 
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk psylliumhusk
  • Ev. 1 tsk kanel

Så gör du

  1. Mixa alla ingredienser slätt.
  2. Klicka upp smeten i en form (jag använde bakbalkar).
  3. Grädda mitt i ugnen på 200 grader i 15-20 minuter.
  4. Smörkräm:
  5. Vispa smöret luftigt och vitt i en bunke.
  6. Tillsätt sukrin mellis under vispning.
  7. Bred smörkrämen över kakan!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Checklistor för enkla morgon- och kvällsrutiner

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x