Sök

Bananbröd med choklad och jordnötssmör

Bananbröd med chokladbitar, toppat med chokladnötspread. Så enkelt men helt galet gott! Veganskt, glutenfritt och utan tillsatt socker.

Bananbröd anna winér
Skriv ut

Bananbröd

Du behöver

  • 680 g mosade bananer
  • 4,5 dl glutenfria havregryn
  • 2,25 dl jordnötssmör
  • 2,25 dl chokladbitar (sockerfria & veganska)

Så gör du

4 SMÅ BRÖD
1. Värm ugnen till 175 grader och olja in 4 st folieformar.
2. Mixa ihop allt utom chokladbitarna snabbt. Blanda ner chokladbitarna i smeten.
3. Fördela smeten i formarna och garnera med bananskivor och chokladbitar.
4. Grädda mitt i ugnen 25-35 minuter. Låt svalna helt innan du lossnar bröden.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Bananbröd anna winér

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook