Bananbröd med choklad och jordnötssmör

Bananbröd med chokladbitar, toppat med chokladnötspread. Så enkelt men helt galet gott! Veganskt, glutenfritt och utan tillsatt socker.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

bananbrod-anna-winer-03-jpg.jpg

Bananbröd

Du behöver

  • 680 g mosade bananer
  • 4,5 dl glutenfria havregryn
  • 2,25 dl jordnötssmör
  • 2,25 dl chokladbitar (sockerfria & veganska)

Så gör du

4 SMÅ BRÖD
1. Värm ugnen till 175 grader och olja in 4 st folieformar.
2. Mixa ihop allt utom chokladbitarna snabbt. Blanda ner chokladbitarna i smeten.
3. Fördela smeten i formarna och garnera med bananskivor och chokladbitar.
4. Grädda mitt i ugnen 25-35 minuter. Låt svalna helt innan du lossnar bröden.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

bananbrod-anna-winer-04-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Snabb silkesmousse med snickerssmak

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x