Super cake pops på glasfot

Mixa en slät och krämig smet på din sockerkaka, fyll glasen och täck även utsidan med krämen. Dekorera med massa gott och vips så är dessa gigantiska cake popsen på glasfot klara!

Skapat av Anna Winér @anna_winer

cake-pops-pa-glasfot-av-anna-winer-01-jpg.jpg
cake-pops-pa-glasfot-av-anna-winer-02-jpg.jpg

Lyxiga och krämiga cake pops på glasfot

Det är bara fantasten som sätter gränsen för hur lyxiga dessa chokladdesserterna kan bli! Toppa med massa gott och du kommer få gästerna att tappa hakan när de serveras.

cake-pops-pa-glasfot-av-anna-winer-03-jpg.jpg
cake-pops-pa-glasfot-av-anna-winer-06-jpg.jpg

Cake pops på glasfot

Du behöver

  • Chokladsockerkaka:
  • 2 dl kokta bönor
  • 2 bananer
  • 2 msk olja
  • 4 msk kakao
  • 4 tsk bakpulver
  • 1 krm rent steviapulver, eller valfri sötning
  • Servering:
  • Vegetabilisk mjölk
  • Kokos
  • Nötter

Så gör du

1. Mixa ingredienserna till sockerkakan till en slät smet.

2. Grädda i formar mitt i ugnen på 180 grader ca 15-20 minuter.

3. Mixa kakorna med vegetabilisk mjölk till önskad konsistens.

4. Fyll glasen och täck dem även på utsidan. Strö på nötter, kokos eller liknande.

cake-pops-pa-glasfot-av-anna-winer-08-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Nyårstårta – kanin i hatt

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x