Designa din egen brandsläckare

Inlägget är reklam för Panduro och innehåller annonslänkar

För något år sedan såg jag en snygg guldfärgad brandsläckare som jag blev sugen på att köpa. Dock var den väldigt dyr, så det blev inget köp. Däremot väcktes tanken att färga om min rödfärgade brandsläckare och i helgen tog jag tag i saken.  Instruktionstexten i tre steg som står på brandsläckaren skrev jag ut och fäste bredvid på väggen.

1. Välj ut och köp material

Jag ville måla min röda brandsläckare gyllene och fästa en snygg text på framsidan. Allt jag behövde hittade jag hos Panduro.

Allt du behöver finns hos Panduro >> 

2. Rengör och täck brandsläckaren

Torka av brandsläckaren så den är fri från damm och eventuellt smuts. Täck sedan slangen och tryckmätaren med plast eller papper.

3. Grundmåla och färga

Börja med att spraya brandsläckaren med en bra grundfärg för att få ett mer hållbart resultat. Tänk på att göra det utomhus och täck underlaget med papper! Sprayfärgen jag använde från Panduro (se länk nedan) hade god täckförmåga, torkade snabbt och var enkel att applicera. När grundfärgen torkat kan du spraya nästa lager. I mitt fall blev det guld!

Grundfärgen finns här >>

Guldfärgen hittar du här >>

4. Täck av och designa

När den guldiga färgen torkat tog jag av skydden och fäste de självhäftande bokstäverna på framsidan av brandsläckaren.

Nu är den klar!

Bokstäverna finns här >>

Använda produkter

Grundfärg

Guld

Bokstäver

 

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Gör din egen Hobby Horse

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x