Sök

Dessertwrap av smoothie

Dessertwrap på 3 ingredienser som fått smak och färg av smoothie. Den rosa smakar bär och den gula apelsin. Jag toppade dem med hemgjord smoothiesmörkräm och massor av bär. Receptet är glutenfritt, veganskt och utan tillsatt socker.

dessertwrap_anna_winer
Skriv ut

Dessertwrap

Du behöver

  • Wrap:
  • 100 g kikärtsmjöl
  • 4 krm fiberhusk
  • 2,5 dl smoothie/juice
  • Smörkräm:
  • 2 dl smoothie/juice
  • 1,5 dl glutenfria havregryn
  • 4 msk neutral kokosolja

Så gör du

4 WRAP
Wrap:
1. Blanda ingrediesnerna till en slät smet.
2. Värm en stekpanna till medelvärme med olja, häll i en klick smet och stek ca 2-4 minuter tills den börjar få en torr yta. Stek eventuellt någon minut på andra sidan också.

Smörkräm:
3. Mixa juice/smoothie och havre på hög hastighet i ungefär 3 minuter. Sila vätskan.
4. Sjud vätskan under omrörning på låg värme tills den blivit tjock. Låt svalna något och mixa sedan ner kokosolja. Ställ kallt.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

dessertwrap_anna_winer

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook