Följ receptets skapare Anna på instagram >>
Pannkakswrap
Du behöver
- Wrap:
- 100 g kikärtsmjöl
- 4 krm fiberhusk
- 2,5 dl smoothie/juice
- Smörkräm:
- 2 dl smoothie/juice
- 1,5 dl glutenfria havregryn
- 4 msk neutral kokosolja
Så gör du
4 WRAP
Wrap:
1. Blanda ingrediesnerna till en slät smet.
2. Värm en stekpanna till medelvärme med olja, häll i en klick smet och stek ca 2-4 minuter tills den börjar få en torr yta. Stek eventuellt någon minut på andra sidan också.
Smörkräm:
3. Mixa juice/smoothie och havre på hög hastighet i ungefär 3 minuter. Sila vätskan.
4. Sjud vätskan under omrörning på låg värme tills den blivit tjock. Låt svalna något och mixa sedan ner kokosolja. Ställ kallt.
Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>