Följ receptets skapare Anna på instagram >>
Pannkakswrap
Du behöver
- Wrap:
- 100 g kikärtsmjöl
- 4 krm fiberhusk
- 2,5 dl smoothie/juice
- Smörkräm:
- 2 dl smoothie/juice
- 1,5 dl glutenfria havregryn
- 4 msk neutral kokosolja
Så gör du
4 WRAP
Wrap:
1. Blanda ingrediesnerna till en slät smet.
2. Värm en stekpanna till medelvärme med olja, häll i en klick smet och stek ca 2-4 minuter tills den börjar få en torr yta. Stek eventuellt någon minut på andra sidan också.
Smörkräm:
3. Mixa juice/smoothie och havre på hög hastighet i ungefär 3 minuter. Sila vätskan.
4. Sjud vätskan under omrörning på låg värme tills den blivit tjock. Låt svalna något och mixa sedan ner kokosolja. Ställ kallt.
![dessertwrap-anna-winer-5-jpg.jpg](https://i0.wp.com/fixasjalv.se/app/uploads/sites/5/2020/08/dessertwrap-anna-winer-5-jpg.jpg?resize=760%2C760&ssl=1)
Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!
Följ receptets skapare Anna på instagram >>