Dessertwrap av smoothie

Dessertwrap på 3 ingredienser som fått smak och färg av smoothie. Den rosa smakar bär och den gula apelsin. Jag toppade dem med hemgjord smoothiesmörkräm och massor av bär. Receptet är glutenfritt, veganskt och utan tillsatt socker.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

dessertwrap-anna-winer-7-jpg.jpg

Dessertwrap

Du behöver

  • Wrap:
  • 100 g kikärtsmjöl
  • 4 krm fiberhusk
  • 2,5 dl smoothie/juice
  • Smörkräm:
  • 2 dl smoothie/juice
  • 1,5 dl glutenfria havregryn
  • 4 msk neutral kokosolja

Så gör du

4 WRAP
Wrap:
1. Blanda ingrediesnerna till en slät smet.
2. Värm en stekpanna till medelvärme med olja, häll i en klick smet och stek ca 2-4 minuter tills den börjar få en torr yta. Stek eventuellt någon minut på andra sidan också.

Smörkräm:
3. Mixa juice/smoothie och havre på hög hastighet i ungefär 3 minuter. Sila vätskan.
4. Sjud vätskan under omrörning på låg värme tills den blivit tjock. Låt svalna något och mixa sedan ner kokosolja. Ställ kallt.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

dessertwrap-anna-winer-5-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Dessertburgare med smoothie

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x