Glutenfria brownie cookies

Krämiga och chokladstinna cookies utan vare sig mjöl eller nötter. Dessutom innehåller de bara fem ingredienser och är lätta att slänga ihop.

Cookies är ju alltid populärt. Tyvärr innehåller de oftast både vetemjöl och nötter, vilket gör att gluten- och nötallergiker inte kan äta dem.

Därför blev jag väldigt glad när jag hittade de här kakorna. Enkla att fixa, bara fem ingredienser och utan såväl mjöl som nötter.

Glutenfria Fudge Cookies

Du behöver:

  • 5 dl florsocker
  • 1 dl kakao
  • 1 krm vaniljpulver
  • 3 små äggvitor
  • 150 gram chokladknappar

Så gör du:

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Rör ihop florsocker, kakao och vaniljpulver
  3. Tillsätt äggvitorna och rör till en krämig smet
  4. Tillsätt slutligen chokladknapparna och rör en sista gång
  5. Använd matskedar och lägg upp matskedsstora smetklickar på en bakplåtspappersklädd plåt.
  6. In i ugnen cirka 12 minuter
  7. Mums!
ska-rmavbild-2017-01-04-kl-09-50-46-png.png
ska-rmavbild-2017-01-04-kl-09-51-05-png.png

————————————–

Tipsa gärna dina vänner om de här enkla och glutenfria brownie-kakorna. Använd facebookknappen nedanför inlägget för att dela.

För att följa Fixasjalv på Facebook: klicka här

För att följa Fixasjalv på Instagram: klicka här

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Lövtunna chips av grönkål

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x