Glowsticks – Halloweenpyssel med ljusstavar

Glowsticks är självlysande ljusstavar som går att använda till massa roliga saker. I dag tipsar jag om ett enkelt sett att halloweenpynta hemma med glowsticks!

Enkelt halloweenpynt med Glowsticks 

img-6365-2-jpg.jpg

Vill du skrämma dina gäster ordentligt på halloween? Då rekommenderar jag att du gör de här lysande ögonen av glowsticks och toarullar. Ett enkelt knep för att halloweenpiffa hemmet.

Du behöver:

  1. Glowsticks 
  2. Ett gäng toalettrullar
  3. Sax eller kniv
glowsticks-jpg.jpg

Börja med att klippa eller skära ut ögon på toalettrullarna. Ett tips för att få ögonen symmetriska är att först göra pappersmallar som du lägger på toalettrullarna. Därefter ritar du med blyerts runt mallarna innan du slutligen skär/klipper ut dina ögon.

glowsticks-2-jpg.jpg

När du är färdig med ögonen är det bara att aktivera glowsticksen. Det gör du genom att böja, trycka och skaka dem så att de börjar lysa. När de väl är aktiverade så lyser de i flera timmar.

Lägg in ljusstavarna i ögonrullarna som du har skapat och täpp igen sidorna med toapapper för att ljuset inte ska läcka ut.

Placera de lysande ögonen i ett mörkt rum, t.ex. inne på toaletten, och vänta på att någon ska gå in.

 

 

————————————–

Tycker du att de här lysande ögonen verkar roliga? Tipsa gärna dina vänner. Använd facebookknappen nedanför inlägget för att dela.

För att följa Fixasjalv på Facebook: klicka här

För att följa Fixasjalv på Instagram: klicka här

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Halloween quesadillas – Enkel och läskig Halloweenmat!

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x