Jordgubbsbollar

Jordgubbasbollar på 3 ingredienser som är glutenfria, veganska och utan tillsatt socker.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

1 sats

Detta behöver du

  • 2 dl mixade jordgubbar (ca 230 g)
  • 1,5 dl glutenfria havregryn
  • 4 msk neutral kokosolja

Så gör du

  1. Mixa jordgubbar och havregryn i några minuter. Sila ner vätskan i en kastrull.
  2. Sjud vätskan under omrörning tills den blivit riktigt tjock. Låt svalna något och rör sedan ner kokosolja. (Tillsätt även valfri sötning om du önskar bollarna ännu sötare). Ställ smeten kallt, gärna över natten.
  3. Rör/mixa smeten slät och rulla till bollar i valfria tillbehör. Fukta händerna lätt om smeten är kladdig.
  4. Förvara bollarna i kylen.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

3 smarta checklistor

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x