Designa din egen kalender med So Typical Me

Vill du också få mer ordning och reda i livet? Gör som jag och designa en egen kalender med So Typical Me. Kul att göra och enkelt att anpassa efter just dina behov. Just nu får du dessutom 15% rabatt.

I samarbete med So Typical Me

kalender-10-jpg.jpg

Räddaren i vardagen

Som ni vet är planering inte min starkaste sida, något som tyvärr drabbar både mig själv och min familj när jag glömmer saker och det blir onödigt stressigt.

Men nu är det slut med det. Jag har designat min egen kalender från So Typical Me med en massa smarta funktioner. Jag är verkligen så imponerad av alla roliga och smarta val man kan göra.

JUST NU FÅR DU 15% RABATT OM DU ANVÄNDER MIN KOD VIVI15
Läs mer längst ner i artikeln.

kalender-5-jpg.jpg

Massa roliga funktioner

Först och främst så gillar jag verkligen designverktyget som är väldigt enkelt och överskådligt. Det finns en massa olika funktioner så att man kan designa sin kalender efter just sina önskemål. Det går till och med att göra det i mobilen!

Vi börjar med omslaget. Det finns mängder med färdiga mönster, illustrationer och fotografier att välja mellan. Jag ville ha en peppig bild som får mig glad, och vad passar väl då bättre än min chokladfläktsbild? Den får mig att känna att jag själv är ansvarig att skapa det liv jag vill ha (dvs. innehållandes mycket choklad).

Därefter kommer en massa möjligheter för att personifiera kalendern ytterligare. Du får välja färg på spiralen, gummibandet och om du vill ha den i A5 eller A6-format. Du kan till och med välja vilken startmånad du önskar börja med. Det känns ju exempelvis onödigt att ha en årsbaserad kalender om man sätter igång nu efter sommaren.

kalender-nya-5-jpg.jpg

Humör och menscykel

En bra sak är att det finns en olika dagsmoduler som man kan lägga till i kalendern. Exempelvis träning, sömn och väder.

Jag valde “humör”. Varje dag kan jag alltså kryssa i mitt humör. För att få det överskådligt har jag också lagt till en graf så att jag kan följa mitt humör under veckan. Ett smart och enkelt sätt för att få koll på kopplingen mellan humör och menscykel.

kalender-nya-2-jpg.jpg

Middagsplanering och att göra-listor

Under kalendern finns utrymme för ytterligare fyra val. Jag valde bland annat ”Veckans middag” och ”Veckans mål”. Det är bra både för planeringen och för att jag ska känna att jag hunnit med allt jag behöver.

kalender-4-jpg.jpg

Viktiga dagar

En annan smart sak är att du även kan lägga till födelesedagar och andra viktiga händelser när du designar din kalender. För mig är ju chokladens dag extremt viktigt, så självklart har jag lagt in den. När du skapar din kalender kommande år så kan du välja att de ligger kvar, vilket blir tidseffektivt.

kalender-nya-jpg.jpg

Mitt bästa pennhack

Naturligtvis var jag tvungen att fixa ett pennhack för snabb avbockning av mina att-göra-listor. Sätt ihop flera blyertspennor med gummiband så checkar du av alla punkter på en sekund. Smart va!?!

kalender-jpg.jpg

Stickers gör planeringen roligare

Med stickers och härliga färgpennor känns det mycket roligare att planera. Jag har börjat struktera upp de närmsta veckorna lite smått och riktigt längtar efter att komma igång ordentligt.

Tänk om det är så att jag inte alls är dålig på att planera utan bara har tyckt att det varit tråkigt när jag har planerat i min telefon. Det känns mycket roligare med en fysisk kalender och dessutom får jag mycket bättre överblick.

 

kalender-8-jpg.jpg

Just nu- få 15% rabatt

Vill du också designa din egen kalender? Just nu får du 15 % rabatt om du använder min kod: VIVI15 (erbjudandet är tidsbegränsat och gäller to.m den 10 september).

Du designar så mycket eller lite du vill och väljer storlek, och upplägg. Varför inte ge bort en egendesignad kalender till någon du tycker om.

KLICKA HÄR FÖR ATT TA DEL AV ERBJUDANDET

 

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Ballerinakex som smakar vaniljhjärtan

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x