I samarbete med Friggs
Friggs majs- och linskakor har länge varit populära hemma hos oss. Därför blev vi väldigt glada när vi fick chansen att testa de nya kikärtskakorna med två nya spännande smaker. Att de dessutom har hög fiberhalt, är en källa till protein samt är glutenfria är såklart ett stort plus.
1. Kikärtskakor- som sushi
Gillar barnen sushi? Friggs nya kikärtskakor med smaken Cream Cheese Sriracha med inspiration från Asien gör sig riktigt bra som sushi-influerat mellanmål.
Bred färskost på kikärtskakorna och toppa med skivad lax, crabfish, gurka och avokado. Uppifrån ser de ut som sushirullar och serverar du med pinnar så får ni en riktig sushi-känsla. Även om det kan vara lite klurigt att få upp kakorna med pinnarna så är det roligt att försöka.
2. Kikärtskakor som meze
Den andra nya smaken på kikärtskakorna är Falafel, vilket gör dem helt perfekta som tillbehör till meze. Här har jag skivat upp färgglada grönsaksstavar, gjort en hummus och brytit upp några kikärtskakor med falafelsmak.
Hemma hos oss älskar vi plock- och dippmat. Det här mellanmålet innehåller dessutom fiber, vitaminer och protein. Helt perfekt mellis eller snack före maten.
Friggs majssnacks på språng
Har du testat Friggs nya majssnacks som finns i tre spännande smaker? Perfekta att ta med sig på utflykt eller när du är på språng. Kolla in smakerna och mitt bästa hack för hur du försluter en påbörjad påse när du inte har några påsklämmor i närheten.
Mer inspiration direkt i din inkorg?
Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!