Kokosbollar – falska Raffaello

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Krämigaste kokosbollarna du kan tänka dig, påminner om Raffaello med sin härliga kokossmak! Veganska, glutenfria och utan tillsatt socker.

Kokosbollar – Raffaello

16 st

Detta behöver du

  • 100 cashewnötter
  • 0,5 dl kokosgrädde, eller vatten
  • 2 msk kokosolja, smält
  • Steviadroppar, eller valfri sötning
  • 1 nypa salt
Kokosflingor, att rulla i

    Så gör du

    1. Lägg cashewnötterna i en gryta med kokande vatten, stäng av värmen, sätt på ett lock och låt stå 15 minuter.
    2. Häll av vattnet och mixa slätt med resterande ingredienser, rulla till bollar i kokosflingor. Är smeten för lös så kyl den en stund.

      Tips! Göm en mandel i mitten av varje boll för att efterlikna originalet ännu mer.

    Följ receptets skapare Anna på instagram >>

    Får mer inspiration via instagram

    Följ receptets skapare Anna på instagram >>

    Följ FixaSjälv på instagram >>

    Prenumerera
    Notis om
    guest
    0 Comments
    Inline Feedbacks
    Visa alla kommentarer

    Nästa inlägg

    After eight – veganska och utan tillsatt socker

    0
    Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
    ()
    x