Lilla Davinci: ramen som rymmer 50 teckningar

Äntligen är Lilla Davinci här! Ramen, som rymmer upp till 50 teckningar och har räddat mitt hem från en teckningsinvation. Nu kan jag äntligen se både väggar och dörrar igen :-).

I samarbete med Mammasanningar.se

Ramen finns att köpa i svart och vitt på Mammasanningar.se

https://www.youtube.com/watch?v=OIXc0Zq5ePQ

Utan att överdriva tror jag att vi har över 200 teckningar hemma. Barnen VILL inte kasta dem och jag KLARAR inte att kasta dem. Förutom alla drivor i ritlådan brukade de hänga på kylskåpet, ytterdörrren och köksväggen. Jag har alltid levt under devisen att barnen måste få spara sina alster och att det ska synas att det bor barn i ett hus. Men det är också trevligt att det syns att det finns en dörr och en vägg.

davinci-ram-7-jpg.jpg

Och med det sagt. Jag fick en idé om att ta fram en ram likt en låda för både uppvisning och förvaring och började genast googla. Och då hittade jag den här. Min drömprodukt fanns alltså redan. Så jag beställde hem två stycken och blev helt såld. Jag kände att det måste vara fler som upplever behovet och bestämde mig för att starta webbshopen Mammasanningar och själv sälja ramen. 

davinci-ram-3-jpg.jpg

OM LILLA DAVINCI-RAMEN
Förutom att Lilla Davinci-ramen rymmer upp till 50 ark älskar jag att den är så lätt att hantera. Knut, min sjuåring byter teckningar utan problem och vänder den lätt från stående till liggande. Anledningen till att det är så enkelt är det snap on-fäste som sätts på väggen och gör att man ”hakar på” ramen. Jag upplever att kvaliteten är fin med snyggt trä och glas och bra fästen och öppningsmekanik. Den finns i svart och vitt och jag funderar på att ta hem ek också men är lite tveksam. Vad tycker ni- är en ram i ek intressant?

davinci-ram-9-jpg.jpg

UPPSKATTAD PRESENT
Jag tycker att det är svårt att hitta presenter till både barn och vuxna. De flesta barn har så många leksaker att man knappt kommer in i rummen och vad köper man egentligen till en familj som verkar ha allt? Det problemet kommer jag inte att ha framöver. Hoppas att inte mormor, farmor och farfar läser det här, men julklappen är fixad (då fyller jag den med barnens teckningar samt senaste skolfotot). Även till dop, bröllop och nyanlända bebisar känns det det som en klockren present. 

davinci-ram-5-jpg.jpg

MÅNGA ANVÄNDNINGSOMRÅDEN
Hemma hos oss har vi fullt sjå med att få in alla teckningar i ramarna, men de funkar ju också bra för exempelvis foton, diplom och scheman. Jag läste precis om en restaurangkedja i USA som köpt in flera hundra ramar för att enkelt kunna visa upp och byta menyer.

davinci-ram-8-jpg.jpg

FYRA ROLIGA TECKNINGAR ATT FYLLA RAMEN MED

1. Härlig konst med såpbubblor

2. Tio målarbilder på Pokemons 

3. Läcker saltmålning 

4. Magisk regnbågstrolleri (kanske inget för ramen, men väldigt kul)

davinci-ram-1-jpg.jpg

Har du köpt en ram? Berätta gärna vad du tycker. Maila mig på vivifixarsjalv(at)gmail.com eller posta ett inlägg på instagram och tagga @fixasjalv. Det är så kul att höra era erfarenheter och tankar 🙂

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Halloweenmålarbilder att färglägga

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x