Matiga havrebars

De här matiga havrebarsen kan du toppa med valfri tillbehör. Jag valde frysta bär och sockerfri choklad.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

16 bars

Detta behöver du

  • 2 bananer
  • 1 dl nötsmör
  • 4,5 dl glutenfria havregryn
  • Topping

Så gör du

  1. Mixa bananerna och nötsmöret slätt. Rör i havregrynen.
  2. Tryck ut massan i en smord form som är ca 22×22 cm och tryck i valfri topping (exempelvis chokladbitar och frysta bär).
  3. Grädda på 175 grader ca 12-15 minuter. Dela kakan i bars och låt svalna på galler.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Enkla kokosbars

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x