Mjuk pepparkaka

Snabb och enkel mjuk pepparkaka som är naturligt glutenfri, veganska och utan tillsatt socker. Även jättegod delad på tjockleken med en klick smör!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Recept

Detta behöver du

  • 2 dl äppelmos, osötad (motsvarar 2 dl äggvita + steviadroppar)
  • 1,5 dl nötsmör*
  • 2 tsk bakpulver
  • 1 tsk psylliumhusk
  • 1 msk pepparkakskrydda

Så gör du

  1. Mixa alla ingredienser slätt och låt vila i 15 minuter.
  2. Klicka upp smeten i formar, jag använde muffinsformar av silikon.
  3. Grädda mitt i ugnen på 175 grader i 20-30 minuter.

    *Tips! Använd exempelvis mandelsmör, jordmandelsmör eller macadamianötsmör. Då kommer pepparkakssmaken fram bäst. 

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Enkel tomtetårta av mjuk pepparkaka

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x