Mjuk pepparkaka: vegansk, glutenfri & sockerfri

Bästa mjuka pepparkakan (pepparkaksmuffinsen) jag bakat. Självklart både glutenfria, veganska och utan socker, men helt underbart saftiga, krämiga och ljuvligt juliga.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Mjuk pepparkaka

3 stora

Detta behöver du

  • 1,5 dl mandelmjöl
  • 4 tsk kokosmjöl
  • 1 msk pepparkakskrydda
  • 1 tsk bakpulver
  • 2 krm fiberhusk
  • 1 msk fibersirap
  • 1 dl vegansk mjölk
  • 4 msk olja

Så gör du

  1. Blanda de torra ingredienserna för sig och de blöta för sig.
  2. Vispa sedan ihop till en slät smet.
  3. Fördela smeten i smorda silikonformar och grädda mitt i ugnen på 175 grader ca. 20-25 minuter, känn med en sticka.
  4. Låt svalna helt innan du försiktigt lossnar dem.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Smarta pepparkakor utan gluten & socker

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x