Örhängen av trådlösa lurar

Inlägget är reklam för Panduro och innehåller annonslänkar.

Har du också problem att hålla ordning på dina trådlösa lurar? Gör örhängen av dem så vet du alltid vad de är! Du kan dessutom pimpa dem med snygga hängen i olika utföranden.

Håll koll på dina trådlösa lurar

Ni som följer mig på Instagram vet att jag har stora problem att hålla ordning på mina Airpods. Det går inte en dag utan att de försvinner. Men nu när jag kom på att jag kan göra snygga örhängen av mina lurar är det slut på det!

Gör örhängen av dina trådlösa lurar

Jag använde några tropiska smyckesdelar för att enkelt göra om mina Airpods till örhängen, men det finns också snäckor, snabbmat, ballongdjur och massor av andra varianter hos Panduro. Jag behövde inte göra någon åverkan på dem utan kunde fästa metalldelarna med en liten tång. När jag sedan ska ladda mina lurar tar jag enkelt av fästet med kroken. Du hittar både krokar och fästen hos Panduro.

Nu kommer jag aldrig bli av med mina Airpods mer, plus att det blev riktigt snyggt. Funktion, stil och lifehack i ett!

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Glassmuffins – hetaste glasstrenden

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x