Påskpynta lampan

Förra året fick flera i min familj allergikänningar av påskriset. Så i år ville jag tänka nytt. Och vem säger att man måste ha ett påskris för att få påskkänsla? I år påskpyntade jag därför istället vår kökslampa.

Alternativt påskris i samarbete med Panduro

 

Påskpyntet som varken välter eller ger allergier

Jag fick idéen redan i julas när jag funderade över alternativ till den fina, men tyvärr också stora och skrymmande julgrannen. Jag blev sugen på att pynta vår lampa med mossa, julgranskulor och tomtar i istället. Eftersom barnen absolut ville ha gran, gjorde jag allvar av idén nu i påsk istället. Och bäst av allt: det här ”påskriset” varken välter eller framkallar allergier.

Så här gör du ett påskris i din lampa

1. Införskaffa material. Välj ut vad du vill dekorera din lampa med. Införskaffa lite konstväxter, fina fjädrar, påskägg och dekorationer som kan hänga i riset. 

2. Fäst dekorationerna med ståltråd. Jag började med at snurra en girlang murgröna (konstväxt) i min lampa för att ge lite färg. Därefter fäste jag ståltråd i de söta kycklingarna.

3. Pynta fritt! Det bara fantasin som sätter gränser! Pynta riset och lampan med olika fina påskdekorationer. Använd fjädrar, påskägg, och söta kycklingar. Jag hittade materialet hos Panduro >>

Se hela Panduros påsksortiment här >> 

Tips om du inte har någon pyntbar taklampa: Hos Panduro finns smarta halmstommar som du kan hänga upp i taket och dekorera på samma sätt! Du hittar dem här >> 

Glad påsk!

 

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Vegansk päronsandwich

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x