Sök

Så ger du bort pengar med stil

Har du, som jag, någon nära som önskar sig pengar i present? Då vill du såklart kunna ge bort dem med stil. Här är fem tips på roliga sätt att ge bort pengar.

1. Förljugen Alladin-ask

Till: Den som hatar choklad

Åh nej, inte en Alladin-ask igen tänker du. Närå tänker jag. Vik ihop några sedlar och stapla några mynt i en gammal chokladask och knyt ett fint band runt. Fixasjalv-idé från Pysseldrömmar.

2. Bränn pengar

Till: Pyromanen/ den som har svårt att hålla i kronorna

Listans enklaste, snabbaste och förmodligen roligaste penga-gåva. Stoppa ner önskat antal och valörer sedlar i en tändsticksask och skriv något kul som anspelar på ”bränna pengar”.

3. Detektivens godisburk

Till: Godisälskaren

Pengar och godis i ett kan bara bli en succé. Ta en ren glasburk. Ta ett mindre glas och ställ i burken. Fyll på med mottagarens favoritgodis mellan glaset och glasburken. Ner med pengarna.

4. Pengaballonger

Till: Partyprinsen/ partyprinsessan.

Vem älskar inte ballonger? Fyll några färgglada ballonger med helium, konfetti och sedlar. Grymt roligt, även om risken finns att pengarna flyger sin kos. Fixasjalv-idé från Sugar and Charm.

5. Pengarosor

Till: blomsterälskaren/ den som uppskattar skönhet i livet

Skönhet och pengar i ett. Kan det bli bättre? De här pengaroserna är dessutom oförskämt enkla att fixasjalv. Själv önskar jag mig ett fång pengarosor- av tusenlappar. Kolla in film och steg för steg-bilder.

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook