Pyssligt påskgodis

Pyssligt påskgodis i samarbete med Panduro

Vill du göra något annorlunda med godiset i påsk? Fixa fina påskklubbor och färgglada kycklingägg vet jag! Förutom att det är ett roligt och enkelt pyssel att göra med barnen så blir resultatet fint på påskbordet. 

De här söta påskklubborna är enkla att göra med mina gratismallar som du kan skriva ut längre ner i artikeln. Allt material och fint påskpynt hittade jag hos Panduro.

Alla pysselkit till påsk finns här >> 

Förresten! Visste du att alla Panduros fjädrar är plockade från marken? Så inga djur har lidit för att vi ska få fina fjädrar i påskrisen. Bra va?

Alla fjädrar finns här >> 

1. Skriv ut mallarna gratis

Börja med att skriva ut gratis mallar här från FixaSjälv >>
Skriv ut dem på färgat papper direkt så är det bara att klippa ut och börja dekorera direkt! Hos Panduro finns passande papper i härliga vårfärger

Papperna finns här >> 

2. Klipp ut kaninerna

Nu är det dags att klippa ut kaninerna och stansa två hål vid de svarta cirklarna. Jag använda en håltång för att det skulle bli jämnt och snyggt. 

Saxar >>

Håltång >> 

3. Fäst klubborna och dekorera

Trä klubban genom hålen på kaninmallen och fäst en piprensare som öron. Små pompombollar blev tassar och ett litet band runt öronen blev en söt rosett. 

Piprensare och pompombollar >>

Band >>

Sötaste godisäggen

Hos Panduro hittade jag även de här smarta färgglada plastäggen som jag fyllde med Panduros nougatägg. För att göra dem extra påskiga dekorerade jag och Knut dem som kycklingar med tillbehör från Panduro. 

Jag måste slå ett extra slag för att de här plastäggen passar perfekt för äggjakt. De är lagom stora, lätta att hitta med sina starka färger och funkar fint att återanvända år efter år. Göm dem i huset, parken eller trädgården – sen är det bara att skicka ut alla på skattjakt, stora som små.

Plastäggen >>

Nougatägg >>

 

Mer inspiration direkt i din inkorg?

Prenumerera på mitt nyhetsbrev som kommer varje vecka fyllt med tips, trix och recept efter säsong!

Ja, jag vill gärna ha nyhetsbrevet >>

Se fler roliga påskpyssel hos Panduro

Skaparglädje i samarbete med Panduro
Prenumerera
Notis om
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Jordgubbsbollar

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x