Nyttig rabarberkaka på 2 huvudingredienser

Rabarberkaka på 2 huvudingredienser och utan socker, gluten och helt vegansk. Gör den även mandelfri genom att använda smör gjort på solroskärnor istället för mandel vid allergi .

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

rabarberkaka-pa-2-huvudingredienser-av-anna-winer-03-jpg.jpg

Nyttig rabarberkaka

Du behöver

  • 2 dl kokta & mosade äpplen
  • 1,5 dl mandelsmör eller solrossmör
  • 2 tsk bakpulver
  • 2 krm fiberhusk
  • Nystöts kardemumma
  • Rabarberbitar

Så gör du

4 portionsformar
1. Skala, skiva och koka ca 2 stora äpplen. Mixa dem slätt och mät upp 2 dl.
2. Mixa alla ingredienser (utom rabarberna) slätt och klicka upp i 4 formar. Tryck ner rabarber.
3. Grädda mitt i ugnen på 175 grader 20 minuter.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

rabarberkaka-pa-2-huvudingredienser-av-anna-winer-04-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Havremjölksfluff med dulce de leche

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x