Sök

Sockerfri och veganska kladdkaksbrownie

Kladdig, seg och underbart choklading browniekladdkaka toppad med färska bär. Naturligt glutenfri, vegansk och utan vitt socker.

kladdkakasbrownie_anna_winér
Skriv ut

Kladdkakasbrownie

Du behöver

  • 0,25 dl krossade chiafrön
  • 0,75 dl vatten
  • 1 dl mandelmjöl
  • 0,75 dl kakao
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 0,5 dl mandelsmör
  • 1,75 dl fibersirap
  • ev. hallon

Så gör du

10 st

1. Blanda chiafrön med vatten och låt dra 15 minuter.

2. Blanda de torra ingredienserna väl.

3. Blanda mandelsmöret, fibersirapen och chiablandningen väl.

4. Kombinera alla ingredienser och häll upp smeten i en form som rymmer minst 7 dl. Tryck ev i lite frysta hallon.

5. Grädda mitt i ugnen på 180 grader ca 35-40 minuter.

6. Kyl helt innan du skivar upp och dekorera med bär.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

kladdkakasbrownie_anna_winér

Choose language

The page will automaticly be translated.

Gilla Fixasjälv på Facebook