Sockerfri och veganska kladdkaksbrownie

Kladdig, seg och underbart choklading browniekladdkaka toppad med färska bär. Naturligt glutenfri, vegansk och utan vitt socker.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

kladdkakasbrownie-anna-winer-03-jpg.jpg

Kladdkakasbrownie

Du behöver

  • 0,25 dl krossade chiafrön
  • 0,75 dl vatten
  • 1 dl mandelmjöl
  • 0,75 dl kakao
  • 0,5 tsk bakpulver
  • 0,5 dl mandelsmör
  • 1,75 dl fibersirap
  • ev. hallon

Så gör du

10 st

1. Blanda chiafrön med vatten och låt dra 15 minuter.

2. Blanda de torra ingredienserna väl.

3. Blanda mandelsmöret, fibersirapen och chiablandningen väl.

4. Kombinera alla ingredienser och häll upp smeten i en form som rymmer minst 7 dl. Tryck ev i lite frysta hallon.

5. Grädda mitt i ugnen på 180 grader ca 35-40 minuter.

6. Kyl helt innan du skivar upp och dekorera med bär.

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

kladdkakasbrownie-anna-winer-06-jpg.jpg

Missa inte alla smarta tips på instagram och facebook!

Följ receptets skapare Anna på instagram >>

Häng med FixaSjälv på facebook >>

FixaSjälv på instagram >>

Prenumerera
Notis om
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer

Nästa inlägg

Jordgubbscookies med havre

0
Vad tycker du? Lämna gärna en kommentar.x
()
x